Snart är dagen slut


Kassler mums

Nu har killen gjort klart kasslergrytan mums, det var så gott med pasta..
I morgon så kommer jag ha bara samhäll så det kommer vara skönt att inte behöva vara där hela dagen som jag var idag. Man är så otroligt trött efter en hel dag, man vill bara att det ska ta slut.
 
Men till i morgon ska jag skriva upp villka partiledare det är till respektive parti, men det kommer jag bara kolla upp på google då man ska ta dom som sitter där nu.
 
Men sen ska jag sova efter jag kollat klart på "Once upone a time" och jag ska även kolla klart på "dance mums" men det får inte bli förrens i morgon som jag kollar på mitt sista brugram som jag inte hinner idag
 
Men nu ska jag kolla klart innan tiden flyger i väg.
 
Kram
Linnea

Engelska prov

Prova Nya pall mall click, var fakistkt riktigt god mintsmak, man kanske inte ska säga att ciggaretter är gott men är man rökare så.
 
Hade Engelska prova idag på skolan hoppas det fick bra svara på nästan allt men det som kommer oroa mig är min stavning, jag suger på stavning på engelska. Men man får väl öva och sen var en del av provet på verb blää hatar verb, det är vekligen inte min starka sida, men jag försökte det var huvudsaken.
 
Men nu ska jag kolla mer på "Suburgatory" rätt okej ser bara första säsongen nu
 
Kram
Linnea

Pall Mall Click :)


I Love!


Usch blää

Gud vad jobbigt det har varit idag, fick bära en skit tung väska fram och tillbaka trodde mina ben skulle vika sig under mig, varför måste man ha så mycket skolböcker?
 
Kollar på lite Anagina på youtube och kollar på "the Guild".
annars så har jag bara slitit på skolan och lyssnat på lärare hela dagen, det är okej med skolan men måste medge att det blir så intensivt ibland, ska klara en egentligen 2 termins kurs på bara en termin, OMG!
 
sen så har jag inte bara en kurs jag har 4 kurser och alla är i samma tempo och i bara en termin, men jag har satt mig här och jag vet att alla runt om kring mig skulle bli såå glad om jag klara skolan, men snälla sluta tjata på mig, jag har så det räcker och blir över jag behöver inte massa folk som frågar om jag pluggar eller om jag har skaffat mig ett jobb och känner egna pengar, fatta det är inte fel att vara ett socfall.
 
Alla inrutade människor där ute, världen ser inte ut som ni ser den, det finns faktiskt människor som inte klarar av att jobba. Så snälla alla sluta pressa mig och förvänta er saker av mig, I do what i want deal with it!!!
 
så snälla släkten och familjen låt mig vara!
 
Kram
Linnea

Me, myself and I