Redo för helgen

Idag så ska man bli hämtad av killen och ska göra lite ärenden och handla mat. sen ska vi till han och sova där, kommer bli super mysigt. Sen i morgon så blir det en tur till hans familjs stuga, är så fint där så kommer ta med kameran och ta några bilder eller många bilder... beror på hahah.
 
Sen så längtar jag till söndag för då ska jag göra gelenaglar, får det helt gratis så kommer ha långa naglar för första gången på evigheter. hoppas det ska hjälpa mig att sluta bita på naglarna, man kan ju alltid hoppas..
 
Tog en bild idag på mig själv och redigera den, inte så bra som jag velat men blir bättre ju mer jag utforskar photoshop.
 
Men måste säga jag är inte så mycket för att ta porträtt är mer för natur bilder lättare att ta kort på, då det är stilla object och man kan ta mycket fina bilder i naturen.
 
Just nu så vill jag bara tiden ska gå snabbare, tycker tiden går så långsamt. Men tyvärr så är det inte som i sims där man kan trycka på 3 och då ökar hastigeheten haha, I wish.
Men nu ska jag fortsätta se på youtube och även kolla om jag missat nåt jag behöver i min packade väska, tror jag ska ha allt jag behöver, för en natt.
 
Hoppas alla har en bra dag
Kram
Linnea
 

Workout

Idag så blev det en vända på gymmet med en kompis, gick på gå band i 50 minuter, det kändes i bena, men så skönt. Nu längtar jag tills nästa gång. är så skönt att ha börja träna.Nu längtar man bara till helgen då man ska spendera tid med den bästa killen. Men hoppas på att få vara med han redan i morgon. Är en vecka sen vi sågs nu för att han blev sjuk, så saknar hans kramar, ha han i närheten och spela tillsammans.
 
Nu sitter man och ser klart på TYT, eftersom jag inte hann se allt i morse. sen så är det skönt att ta det lugnt efter en full dag med aktiviteter. ska nog göra mig en kopp te.. funderar då på det.
 
Hoppas alla har en bra dag
Kram
Linnea

Another day

Hejsan,igår var väldigt deprimerande det börja snöa igen, vill inte ha vinter vill ha sommar ju, det jävliga med att bo i norrland är att vintern är lite längre, men får hoppas på en varm sommar.
Idag känns det lite bättre när det ser ut att börja smälta ute hoppas det inte börja snö mer idag dock.
 
 
 
Idag verkar bli en slö dag städat lite och bäddat sängen för en gång skull, sigge var mer pigg på att ligga där nu när det är bäddat.
försöker långsamt lära mig photosjop igen men går halv bra, några saker jag inte får till än men får öva :)
Men nu ska jag se film och ta det lugnt, blir att se en film jag såg för många år sen eragon
 
 
Kram och hoppas alla har en bra dag
Linnea
 

A New Day

Gomorgon
Börja dagen med att äta en tallrik havregrynsgröt och en stor kopp te medans man fyller hjärnan med nyheter från TYT. känns som att det kommer bli en seg dag idag, men hade då den bästa drömmen på länge och det var att jag hade en diskmaskin, alltid varit avundsjuk på människor som har diskmaskin.
 
 
Var riktigt underbart väder igår en av dem varmaste dagrana i svergie i år tydligen, så nog är sommaren på g men sen såg man på smhis app att snön är på väg tillbaka, neeeeeeejjjj!!! vill inte ha nå mer snö nu vill kunna ha mina shorts ute, var dum nog och missa min chans att ha dem igår.
 
Men nu sitter jag här och funderar på vad man ska göra idag. funderar på att antingen se dem sista resident evil filmerna eller spela.
Får fundera mer på det så får jag se vart jag landar.
 
hoppas ni alla får en bra dag
Kram Linnea

Min modell

Hejsan, både idag så tog jag upp min kamera och tog bilder på min bebis, är riktigt nöjd med bilderna, han är så stor nu. hela 3 år :)
Idag har inte varit min dag direkt, krongla till det med ett möte idag så fick boka om, men måste försöka göra den här dagen till nåt bättre, ska njuta av den lilla solen vi har idag och lyssna på fågel kvittret och dunka musik och sjunga till jag blir hes.
 
 
 
 

Long Time No See

 Hejsan, vet att det varit väldigt tyst, men mitt liv har varit lite upp och ned och överallt. men nu känns det som att tåget är på spåret igen, kapat med människor som inte är bra för mitt mående och även hittat en kille som gör mig glad och som förstår mig.
Så det är då på väg åt rätt håll så är glad över det, nu ska man bara hoppas att det bara fortsätter så här.
 
Nu sitter man här och skriver med öppen balkong så man får små vinpustar lite nu och då mot fötterna och Sigge får titta ut utan att vara ute så han är nöjd. Medans jag skriver så dunkar jag nog musik för hela granskapet, men känner mig glad idag och har bara lust att sjunga med i nästan varje låt som spelas. Min vilja att sjunga har mer och mer kommit, sjunger nästan varje dag nu dock för mig själv där ingen hör eller ser.
 
Men ska nog våga mig fram nån gång.
 
Men igår var en riktigt bra dag var på en underbar promenad med min underbara kille tog lite bilder men bara med mobilen då jag var dum och lämna system kameran hemma, men får ta med den nästa gång vi tar oss ett äventyr :)
 
Men blev några bra bilder.
Näh måste ta tag i mitt fotograferande igen, jag tycker ju det är kul varför sluta jag för.
Ibland så förstår jag mig inte på mig själv.
Men nu är man sugen på att gå en till promenad med killen nästan så det kliar i bena dem vill röra på sig. Kan ju gå själv men inte lika kul.
 
Men nu ska jag fortsätta att sjunga med till musiken och kanske dansa där ingen ser mig hahha :P.
Kram Linnea