Helg i Luleå

I morgon åker man, ser både fram emot det och inte. Kommer bli kul att träffa släkten men önska Johan kunde följa med mig, saknar han verkligen, men antar det inte var menat. Sen så ska man på begravning med, kommer saknar dig farfar. Har som inte riktigt fattat det än att han är bort. lär ju bryta ihop på lördag.
 
Men nu ska jag inte uttråka er mer med mina tankar, ha en bra kväll.
Kram Linnea

Påväg hem

Sitter på bussen hem och är lite små nervös ju närmare hem jag kommer då jag vet att min älskling kommer stå på busstationen och vänta på mig. Kommer krama på han massa. Varit ifrån varandra i 15 dagar, så det är 2 veckor utan pussar eller kramar, tror jag blivit lite knäpp av att vara ifrån han så länge. Men han ska sova hos mig i natt och då ska jag hålla om han hela natten om jag kan. 

Tiden hos mormor var så kul, hann kastrera sigge och chipmärka han och spela bingo på både jul och nyår, på nyår vann jag 100 kr. Känner mig lite rikare. Är så glad att jag har min mormor, skulle inte klara mig utan hennes stöd. Tack för att du finns mormor, du är bäst. 

Nästa gång jag ska till mormor vill jag att älsklingen ska följa med och få träffa min älskade momo. Goaste tanten i världen.

men nu ska jag ta en tupplur och komma närmare och närmare hem.

kram Linnea


Nyvaken

Då var man vaken och ätit frukost. Nu sitter man framför tv och funderar på att brodera lite på min duk jag påbörja när jag kom till mormor. 



För varje dag som går så saknar jag min älskling mer o mer och önska han var här, men man kan tyvärr inte få allt. Hoppas pappa säger snart att han kan köra för vill hem, men vi får ju farfar är så dålig och pappa vill nog vara med honom in i det sista. 

Men borde komma hem innan jag börjar skolan igen.

Men nu ska jag brodera 
Ha en bra dag på er alla
Kram Linnea

vetrinär med Sigge

Idag så var vi med sigge till vetrinären där kring kvart i 10, vi skulle kastrera honom. 


Jag satte mig och vänta med sigge och jag var nu lika nervös som han. När vi kom in så gick vi ta av överdelen på buren så vi skulle få ut han då han vägra koma ut på egen maskin. Stackarn skaka som ett asplöv, dem undersökte han snabbt och kolla så han var färdig utveklad och sen fråga dem om jag vill göra chipmärkning och jag sa ja bäst och passa på så det är gjort. 

Hon hämtade lugnande och sigge tryckte sig mot bordet och skaka, strök på han och såg till att han såg mig. Dem gav han lugnande och han gav inte från sig ett ljud har en så duktig bebis. 

Sen fråga jag hur lång tid det skulle ta och dem sa ca 45 minuter. Så då passa jag, mormor och inge på att handla det vi behövde innan vi åkte tillbaka till vetrinären. 

Vi vänta i bilen då vi var lite tidiga men jag gick till slut in och satte mig, efter en stund så kom hon ut och sa till mig att komma in och sigge låg på bordet som en dö fisk han hade precis fått en spruta så han skulle vakna, hon visa hur det såg ut och sa att om han slickar där så skulle jag sätta tratt på han, det läks som öppna sår och inte sys. När hon såg att han vakna så satte vi in han i buren igen, inte en muskel rörde han. 

Vi gick ut och jag fick lite uppgifter om vars jag skulle registrera min katt med mitt serienummer jag fick som är kopplat till chipet. Sen så var det dags att betala allt som allt kosta det 1010 kr, men helt klart värt det. 

Han var helt groggy då vi kom hem, vaken men inte så stabil. Det tog nån timme eller två innan bakbena hans ville sammarbeta. Men nu flera timmar senare så springer han och lika kelig som innan, inte helt återställd då men kommer nog vara helt sig själv i morgon.



Nu ska jag ta det lugnt och se på youtube och kanske kela med sigge 
Ha en fin kväll nu alla
Kram Linnea