Grilla med baby

Idag så ska jag grilla med älsklingen, blir sista dagen jag ser honom innan jag blir bort för ett tag, kommer sakna honom massor.
Men jag kommer få träffa mina kompisar från norrköping och får träffa min familj och mina kusiner :)
Det är ju nånting positivt :)

Men jag längtar till sen då vi ska grilla, ska först på systemet innan jag åker vidare till älsklingen, blir nog att köpa mina favoriter somersby päron, det ska inte vara äpple som dom säljer på ica gourmet.



Vilken är finast?

 


Toddlers & Tiaras

Kollat en del på Toddlers & Tiaras, tycker ni det är okej vad föräldrarna gör med sina barn i USA?

Det här är en av flickorna som är med i säsong 4, jag själv anser att barn ska vara barn, att sminka dom så här vuxna passar dom inte, dom ser inte ut som barn längre utan mer som dockor.

Jag har inget emot pageants om dom låter barnen få vara barn, men sminket och allt fake det tycker jag inte om.


Spelnörda mig :P


En Dröm


Tayler Lautner feber <3


En riktigt romantisk film


Hos älsklingen!


Sverige har äntligen vunnit :D


Me only ME!


Twilight :)

Idag så blir det att kolla på Twilight alla filmerna, ska bara ta det lungt idag och inte gör nåt speciellt
Till filmerna så blir det vanilj te med honung :)



Handla!

Nu ska man börja och göra sig redo och hoppa på cykeln till affären och handla lite, har man inge mat i kylen så behöver man.
Men nu har jag inte tid och skriva mer kan skriva mer sen när jag kommer hem, om jag förstås inte somnar :P


Kram
Linnea

Provat Remby :)


Big and Beautiful!


Diablo 3!

Nu sitter killen här brevid mig och spelar D3, han är typ beroende kan han inte spela så får han abstinens :P
Ja tur att jag själv inte gillar det spelat, jag sitter bara brevid och roar mig på mitt egna sätt :)


Ja annars har det väl inte hänt så mycket, älsklingen bjöd på pizza i går mums, blev en kebbabrulle.
Jag vet inte riktigt vad det är emd mig och kebbabrulle men jag bara älskar det speciellt Rhodos kebbabrulle, den måste provas, den är så otroligt god :)
Rhodos ligger i Sagagallerian i umeå :)


Men nu ska jag ta coh går och hitta på nåt

Kram
Linnea

Fuck alla Ideal!

Jag vet att jag inte är smal eller snygg, men jag känner att det inte ska ha nån betydelse så länge man är den man är, jag tycker inte att man behöver ha Anorexia bara för att räknas som snygg.

Det värsta egentligen med att jag ser ut som jag gör är att jag kan inte köpa kläder hur som helst, finns oftast inga i min storlek om man inte går på speciall avdelningen av butiken, jag tycker det är diskreminerande, man ska väl inte sär behandlas bara för att man är lite större, eller?

Jag tycker man ska vara nöjd med sig själv som man är, men om nu väljer att förändra sig så ska man göra det för sin egen skull och inte för andra och samhället, jag tycker man ska då göra det för att man ska själv känna sig bättre och mer nöjd med sig själv, och man behöver inte alltid lägga sig under kniven för att bli snygg, alla är vi unika, hur vore världen annars?


Bildkälla: Google


Solo!

Köpte mig en solo tidning i dag och fick mig många bra tips :)
Följde även med "Mineral proof: Sun Glow Minerals Bronzer".






Så tråkigt!

Nu sitter man här hemma igen och har inget och göra, önskar man kände mer folk här, men är man blyg så är man.
Blev att sova hos Älsklingen i går till idag, var nästan 6 dagar sen jag såg honom då, men jag var först sjuk villket var otroligt typiskt sen så börja han och plugga till sitt körkort för moped, villket gör att han inte har så mycket tid.

Men vi fick i alla fall en natt tillsammans, det känns skönt man äntligen fick hålla om honom och få pussa på honom.
Det som kommer bli jobbigast det kommer nog vara när jag åker söder över och inte kommer få se honom på ett tag, men det är väl sånt man får räkna med när man har familj där nere man inte serså ofta så dom vill ha mycket tid med en.

Fundera på att kolla på serie men har ingen som jag vill se just nu har precis sätt två filmer, eller den första vet jag väl inte om det var en film direkt det var med Magnus Betner och den andra var andra filmen av Sherlock Holmes.

Men nu ska jag försöka hitt på nåt ha en underbar kväll nu.

Kram
Linnea

Me only ME!


A Day in Town!

Idag så var men på stan med Emma och tog en fika på Mekka, riktigt gott var det med en bit morotskakka och en god latte med vanilj, sen efter fikan så följde jag med henne till busstationen.
Efter jag hade lämnat av henne så gick jag vidare till AF för att skriva in mig där som arbetsökande med lite förhinder hihi.

Så nu känner man att man har åsta kommit nånting idag även om man fortfarande är lite snuvig, så nu ska man bara sitta och vänta på att mickael eller vad han nu hette ska höra av sig från UT så det kan börja hända nåt, kommer då troligtvis att få ersättning av dom för mina studier för hösten på VIVA Komvux.

Äntligen så händer det nåt.

aja ska kolla vidare på FB och se om nån kul är inne som vill snacka eller nåt, men kommer nog sluta med serier.

Kram
Linnea

My happy day


Ont aj aj!


Piggelin With Love!


Sjuk usch!

sorry att jag inte att skrivit på ett tag, men är sjuk för tillfället så har inte haft nån ork i huvudtaget mest legat i sängen och inte gjort nånting, mer än att kolla på serier.

Igår så blev det att köpa näsdukar, varma koppen och nässprej och en packet med piggelin, kan inte äta vanlig glass med tanke på att det innehåller laktos och då blir jag risig, behöver inte säga mer än så, så det blir då för mig att äta is glass men det funkar det med, väldigt bra för min hals just nu.

Men nu ska jag inte tråka ut er mer utan ni får ha en bra söndag kväll, ät inte för mycket godis nu

Kram
Linnea

Ont i Halsen

Har nu haft ont i halsen sen igår så sitter nu och suger på Zyx för att tämpa lite, får se om man kanske gör sig lite te och myser framför tv hos killen, får se hur jag ska göra.


Men nu får ni ha en riktigt härlig kväll och ni som är sjuka som jag, ni får ta och krya på er.

 

Kram

Linnea

 



Tänk om..

jag inte hade gjort min abort för ett tag sen, då kanske jag inte skulle sitta här utan amma en liten bebis, det känns så konstigt, tanken skrämmer mig lite.

kan inte riktigt tänka mig som mamma jag är så ung än och för mig att ta det ansvaret är inget för mig just nu, nog för att jag inte gör nåt om dagarna och det skulle fylla mitt liv med nånting, men jag ska inte ha barn än jag ska vänta till jag är åtminstånde 30 och mitt liv är nästintill slut.

Men ibland så önskar jag faktiskt ibland att jag inte hade gjort abort, men vad ska man gör gjort är gjort och jag vet själv att med tanke på mina problem och så, så kan jag nog säga med stor säkerhet att dom skulle ta barnet ifrån mig och det skulle jag aldrig kunna leva med, jag ser själv min kompis som inte får se sin son så ofta, jag har inte psyke för det, då skulle jag verkligen gå i botten.




En Promenad Hem