Piggelin With Love


Grillkväll!

Då har man haft mys kväll med killen, grillat och kollat på filmen 9 millimeter.
Det som grillades var T-bone och plankstek.
 
 
 
 

Godswar!

ja då har man fått ha lite kul med att spela lite Godswar, var nog nåt år sen jag spela sist, så den har ju sparat massa experiens då har en AFK funktion, så gick upp från level 62 till 93, 31 lvlar bara så där knäppte bara med fingrarna haha.
 
Men nu ska jag spela mer och öka mer i lvl och sammla massa pengar ^^
 
Kram
Linnea

Äntligen Hemma

Nu är man då hemma efter nästan ha varit borta i en månad, känns skönt då man äntligen får träffa älsklingen igen.
Fundera nu att spela lite forsaken world eller bara rent utav gå och lägga mig gäspar allt mer nu, men man får se hur det blir eller det kanske inte blir nåt av det.
 
Men nu ska jag surfa runt lite på facebook och ta det lungt
 
Kram
Linnea

2012-06-16

Idag så har det blivit att jag och min familj åkte till smultronstället mums, blev att man tog en blueberryhill, åt klart först :)
Nu efter jag har tagit prolaktas i 3 dagar så kan jag nu änligen dricka mjölk, känns otroligt kul att inte behöva tänka lika mycket, ännu har inte magen klagat på glassen även om det är 2 timmar sen så det är ju ett gott tecken.

Som vanligt så är nu min broder här och klagar på mig och ska vara vid datorn, men jag är snart klar, hatar när folk stressar mig när jag sitter vid datorn, jag gör saker i min egen takt annars blir jag bara på dåligt humör och då är jag inte kul att vara med.

Men nu ska han få ha datorn innan han chatar sönder sig på mig.

Men kram på er nu och hoppas ni gilla bilderna nedanför.

Bilder på fina broder :)


Vattenkrig :P

Nu har grabbarna i familjen lekt vatten krig eller dom manliga barnen i alla fall, hihi tur att inte jag var med då hade jag varit dyngsur nu, bää.
Men det var kul att kolla i alla fall, bättre än tv om man kan säga så :P

Till middag idag så har mamma lagat eller hon lagar just nu boeuf bourguignon, mums..

I morgon är det plannerat att vi ska åka till smultronstället mums, längtar massor och nu kan man änliten äta laktos nu när jag har tagit prolaktas, så i morgon kan jag intrudisera laktos i min mat, äntligen så kan man äta glass på riktigt.
Nog för att det var gott i går med två kulor hallon- och persika sorbe.

Men tänkte lägga upp bilder sen på min blöta bror som jag tog på honom efter vatten kriget, tror inte dom andra ville vara med :P
var dock svårt att få till vattnet med min kassa mobilkamera då man inte kan  bestämma slutar tiden, så man får nästan gissa sig fram, ibland så trycker man frö snabbt och det inte blir nåt eller så går det för långsamt, suck..
Men några bilder fick man till, han är så rolig busfröt,

Men nu blir det mat lägger nog upp bilder sen.

Kram
Linnea

Me today!