Sportlov!

 
 
Nu har man sportlov och ledig gu vad skönt, ska försöka sova länge och spela massa sims 4, men ska även få in lite pluggande så man är redo sen när allt börjar igen.
Nu sitter man och lyssnar på musik och funderar på om man ska laga till korvgryta till middag eller om man ska äta upp den sista fläskpannkakan. dagens problem...
 
Men nu ska jag hitta på nåt och kanske komma på vad jag ska äta.
kram på er alla ha en fin dag
kram Linnea

Supermodel :D

 
 
 
 

Skit väder!

Nu är man hemma efter skolan, fick gå som en snigel hem man är ju så rädd och ramla och slå ihjäl sig. Men tog mig hem helskinnad även om jag halka till några gånger under dan. det här rä det värsta när det börjar bli varmt och det är mycket snö ute. Blir som en skridskobana, kanske ska börja gå ut med skridskor så kanske man tar sig snabbare fram, haha!
 
Men nu ska jag snart göra i ordning inför tvättning och sen öva inför redovisningen i morgon. just det mitt tvätt medel kom idag hela 21 liter, kommer räcka länge.
 
 
Men nu ska jag gå ha det bra alla
Kram Linnea
 
 

Dag 2

 
Andra dagen av redovisnings veckan och morgon dagen närmar sig, är så nervös. Jag hoppas för allt i världen att jag inte kommer prata för fort eller för lågt, kommer säkert stamma och massa annat, hatar och prata inför folk, det är nåt med det som gör mig så nervös att jag bara vill gräva ner mig i ett hål och gömma mig där tills det är över. Så allihopa håll tummarna för mig att det kommer gå bra, är så nervös.
 
Idag så blir det tvätta efter skolan woho not. men det behövs som om man ska kläder och ta på sig. men känns alltid skönt när man gjort det. i morgon efter skolan ska jag ta min promenad igen försöka passera 30 minuter och dunka massa musik i öronen. gåstavarna gör det såå mycket enklare och läöttare att gå, speciellt nu när det är plus grader och halt ute. vi har nu 6 plus grader ute, så det ganska skönt.
 
Men nu ska jag fortsätta här ha en bra dag alle sammans kanske skriver mer i kväll.
Kram Linnea

Redovisnings Vecka!

Nu har man börjat redovisnings veckan, Jag ska redivisa på onsdag förmiddag. Har skrivit om socker och då valde jag om laktos och laktos intolerans. fanns tyvärr inte så mkt information om det, så kommer prata mycket om egna erfarenheter. Men håller tummarna att det kommer gå bra. Är själv laktosintolerant.
Är så nervös. Sen längtar man till helgen också.
 
 
 
Men nu ska jag se klart på mello sen kanske jag sak ta mig en timmes promenad om jag orkar, men borde.
Ha en bra dag alla :)
Kram Linnea
 

Veterinär och kallt.

Idag så var man till veterinären med sigge blev så ororolig när jag hitta blod i hans avföring, men det var inge allvarligt sa dem, ska bara he olja i hans mat, köpa kattmalt som han ska få när han fäller sin päls som han gör nu och sen så ska jag även avmaska honom för att vara säker. Men nu kan man andas ut och ta det lugnt. det jobbigaste med att gå till vetrinären var nog att det är så satans kallt fick röda fingarar, när jag såg på mina händer på vägen hem så börja dem bli blå, tror inte det är så bra, sen så kan ju inte sigge lägga sig i mitten av buren utan han ska ligga längst in så blir ju baktungt, inte lätt att bära då.
 
Men nu ska jag snart iväg och hälsa på en kompis så då blir det fullmundering på ska inte frysa den här gången. Det räcker med frysande nu.
 
Kram Linnea

Nagel lack

köpte mig ett svart nagellack på stan idag, behövde köpa ett nytt och det var riktigt bra det jag hitta. Den är dock väldigt liten så ser ju hur länge den räcker. Men nu blir det mer gossip girl sen sova
Kram Linnea
 
 
 
 
 
 
 
 

Begravning

Gårdagen var inte lätt var en tung dag med många tårar, så fort dom spela dragspel så grät jag, har alltid förknippat det med farfar. Men det jobbigaste var nog att säga hejdå till han och lägga rosen på kistan, tänk att han låg där inne. Dem kommer sen kremera honom och lägga han i minnes lund, så ska tända ljus i Umeå sen. 
 
Men idag så ska jag åka hem igen i snö ovädret håller bara tummarna att bussen är i tid, blir middag på stan när jag kommer hem, med lisa. blir nog kina mat. sen blir det hem och ge katten middag sen sova då jag har skola i morgon. Men nu ska jag kela med min gammling och prata lite mer med pappa som lagar lunch. 
 
Men ha så bra dag nu alla i snö ovädret.
Kram Linnea