Besök!

Nu har pappa och farfar åkt hem, dem sov här en natt, blev mycket kaffe då dem var här, själv dricker jag inte. Strax efter dem kom hit så for vi och handla middag och andra små prylar och bra och ha saker.
Blev en god middag med Grillat, potatisgratäng och majs för mig, pappa och farfar drack lätt öl och jag drack cider. Sen gjorde vi inte så mycket dem såg nyheter vid 18. sen satt vi bara och prata fram till 20 och sen somna vi alla tre. Blev en tidig kväll, men var uppe sedan 6:13 så inte så konstigt att man blir trött så tidigt. Idag så vakna man 7 och ställde om den ända klockan jag behövde ställa fram. Sen så blev det frukost och mer pratande och vid 9 så åkte dem hem ^^
 
Min farfar
Pappsen
Köpte två nagellack dem hade 2 för 40 på ica kvantum, måste ju passa på. dem heter LaFemme svart och orange
 

Lördag!

Idag så börja man dagen tidigt, steg upp tog en dusch och sen klädde man på sig. Nu sitter man här och skriver och funderar över vad man ska käka till frukost, lär nog bli rostmacka och te, hur mysigt som helst :)
Min pappa borde vakna snart så ska smsa honom och fråga villken tid dem kommer idag, så jag vet men lät som typ vid lunch. Troligtvis så blir det nog att äta ute, har inte så mycket mat hemma.
 
 
 
 
 
Men nu ska jag kolla på säsong 2 av Nashville, en riktigt bra serie, speciellt om man gillar musik och den branschen.
Kram på er alla :)

Så Ensam!

Nu har W åkt över gränsen till Norge, det var tufft och säga hejdå över telefonen. Jag börja direkt tänka på att jag inte kommer kunna prata med honom på flera dagar, men jag fick säga hejdå i alla fall den här gången.
Varför måste det vara så tufft inte direkt så han försvinner för evigt, nog för att det känns som en evighet.
Aja pappa och farfar kommer i morgon, vi ska fira min födelse dag i förskott så har handlat fika idag, så jag kan bjuda på nåt.
Får se om dem godkänner mitt kaffe också, hara bara en kaffe press men det ska nog gå bra, ska bli kul och få träffa farfar, länge sen nu.
 
Men nu ska jag försöka tänka på nåt annat än att W är i Norge, vill inte sitta här och lipa och förstöra sminket.
Kram på er alla!

Duscha, Lunch och Ex!

Har precis kommit ut ifrån duschen fan vad skönt det var och välbehövligt, skulle nog kunna stå i timmar i det varma vattnet, men man måste ju håret tid att torka innan man ska ut i världen. klockan 12 så ska man till exet och käka lunch och se på sveriges mästerkock, ska bli riktigt trevligt, känner att jag måste fördriva tiden så gott jag kan då jag varken kan prata eller vara med W.
Får se vad exet har tänk sig till lunch för man börjar bli hungrig då man inte kunde behålla frukosten, jävla kaostiksoda.
 
Men nu ska jag klä på mig och torka håret, sen bär det av ut i världen.
Kram på er alla!

Sleep!

Snart ska man lägga sig och sova, vill inte vända på dygnet så det blir knas, har ju skola och sköta. Men sitter just nu och käkar godis mums, lördagsmys ^^
 
Ha en bra lördagkväll alla
Kram Linnea
 
 

Lördagsgodis :)

Var och handla idag, blev allt möjligt och tungt var det och bära hem ^^.
Men jag köpta lördagsgodis till mig själv idag tyckte jag för tjäna det faktiskt. Blev mest choklad mums och några sura nappar. godis är alltid gött.
 
 
Ha nu en bra dag allesammans :)
Kram på er

Tufft, så tufft!

Nu ska man överleva den här dagen utan W, jag blir så knäpp. igår blev det så jobbigt att grät vid 3 tillfällen, men jag kanske är bara löjlig.
Man blir så här när man är van att han ringer på morgonen, säger godmorgon och ringer på kvällen, säger godnatt. Sen några samtal där i mellan, och nu när han är i norge så kan jag inte prata med honom alls det är tufft att inte få höra hans röst, nog jobbigt att man inte har kunnat ses på en månad. Men jag sa att han skulle ta chansen när han fick det, så får väl skylla lite mig själv.
 
Men jag får prata med honom på söndag hoppas jag, kommer nog inte villja lägga på då.
Sen så ska jag hälsa på honom nästa helg jag har bestämmt mig för det. Nu har det gått för långtid utan honom.
Jag behöver kramar!
 
 
 
 
Men nu ska jag fördriva dagan så gott jag kan
Kram Alla

Helg!

Äntligen helg, gjorde en prov redovisning idag på skolan innan den riktiga på tisdag. Kommer vara så nervös hatar och prata inför människor. Men bara och bita ihop..
W ska till norge i helgen så kommer inte kunna prata med honom, blir så dyrt för oss båda om han ringer från norge, men får väl snacka med han på söndag hoppas jag, kommer kännas så tyst när telefonen inte kommer ringa.
 
 
Men har jag tur får jag besök i helgen av en kompis från lule, om jag nu får svar på mitt sms. Men lär troligtvis bli för sent idag så kanske blir att han kommer i morgon i stället, sen får man ju se hur länge han stannar, bara jag sköter skolan.
 
Men nu ska jag kolla mer på Infamous Second Son på youtube.
Kram på er alla :)
 
 

Pictures

hade tråkigt en dag så tog lite bilder med min kamera, den har fått för lite kärlek på sista tiden, dags att använda den mer.
 
 
 

Snöar i Mars

 
 
 

Me today!

 

Mat!

Idag så blir det Korvgryta med texmex smak :)
 
 
 
4port
700 gram falukorv
5 dl creme fraiche
1 gul lök
1 påse tacokrydda
½ dl ketchup
 
1. Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen.
2. Tärna korv och riv eller hacka gul lök.
3. Bryn korv på näst högsta värme i smör. *
4. Sänk till medelvärme och tillsätt lök, creme fraiche och ketchup.
5. Låt småkoka i 2 minuter.
6. Tillsätt tacokrydda.
7. Låt småkoka i 7 minuter.
8. Servera med valfri sallad och ris!

Reading!

Lekte lite med min kamera vad tycks? hade tråkigt så måste ju roa sig med nånting :P
 
 
 
 

Sing A Long And Dance

Hej alla igen, sitter hemma nu och dunkar musik i mina högtalare, många gamla rock klassiker och annat man kan dansa och sjunga till, så skönt ibland och bara släppa loss och dansa och sjunga när ingen ser :P
 

Godmorgon!

hej allihopa, varit en lungn dag hittils inget speciellt som händer, fundera på att fara och handla senare.
Måste dock görst fundera ut vad jag ska handla, beror väl på vad jag ska laga. Hatar och leva på soc, man lever alltid på gränsen och måste fundera över allt man köper. men hoppas det blir bättre när man pluggat klart och förhoppningsvis kan få ett jobb. så jobbigt när man inte har nån utbildning, man kommer ingen vart utan den, men sen så är det ju inte säkert att du får ett jobb ändå.
 
Men nu ska jag kolla på mer Plant vs Zombies: Garden Warfare och tänka på min älskade W.

Ha en underbar dag hoppas ni har sol ute som jag ^^

Folkhögskola

 
 
Hej alla länge sen man skrev nu, har nu börjat på folkhögskolan i umeå, går där i 3 månader via AF mer som en prövotid. Men vill jag fortsätte får jag sen förtur när jag söker in på riktigt.
Känns kul att plugga och ha nånting att göra är så less på att sitta hemma och ha tråkigt. Så man kan ju säga att jag har blivit gladare av att börja skolan och det trodde jag aldrig att jag skulle säga då jag hata skolan då jag var yngre. Men måste säga att folkhögskolan är en helt annat upplevelse, mycket bättre än komvux som jag prova tidigare men misslyckades med.
Man önska att man prova folkhögskolan först så kanske jag hade kunnat komma mycket längre nu. Men alla gör vi misstag och kan vara lite efterkloka.
 
Nu ska jag ta mig lite lunch och smsa med väldens underbaraste kille som finns ^^
 
Ha nu en bra dag allisammans hoppas ni haft ett roligt sportlov