Bäddad säng.

Var utråkad så bädda rent sängen igår, men det var skönt att få sova i en ren bäddad säng. halsen jävlas fortfarande men det börjar bli bättre, var till vårdcentralen idag kan ju säga att dem 200 kronerna var bortkastade det ända dem gjorde var att lyssna på mitt hjärta och mina lunger och kolla i min mun för att sen komma fram till att det inte finns nåt att göra, dem räkomendera bara att ta alvedon och ipren tills det bli bättre, det hade man ju inte kunnat räkna ut själv. Men sen så hade hon ett lite konstigt sätt att se på det då hon sa att jag inte behövde sätta in antibiotika så därför så tänkte hon inte göra ett test på mina halmandlar om jag har streptokocker, lite bakvänt tyckte jag. Man gör väl test för att se om man behöver sätta in nån medicin. Aja kan bara vänta nu på att det ska gå över men blir det värre så ska jag åka dit igen och kasta utterligare 200 kr på dem. Blä för Backens vårdcentral eller hälsocentral som det heter nu.
 
Nu ska jag gå och ta mig en piggelin och ta det lugnt framför datorn.
Kram på er alla och hoppas ni har en bättre dag än mig.
 
 
 
 

Sjuk!

Ja då var man sjuk då, börjar med att det är ont i halsen sen kommer snorandet, blää längtar inte får bara hoppas att det går över till midsommar, tanken är ju att jag sak grilla med exet då. Men nu ska jag sattsa på att bli frisk.
Kommer gå åt mycket zyx min räddare i nöden vid hals ont, sen är dem goda med, men får inte ta fler än 3 om dan. Så första är redan tagen, två kvar för idag sen måste jag vänta tills imorgon.
 
 
Nu ska jag kolla på Vampire Diaries säsong 5 och bara ta det lugnt
Ha en bra eftermiddag och kväll allihop
 

Tagit kort idag.

 
 

Serie tittande

Varit en lång dag blivit mycket att kolla på serier. just nu är det Opposite worlds som är populär, finns dock bara en säsong är på avsnitt 6. Var och käka lunch hos exet, han kan laga mat :D.
Sitter nu med huvudvärk och ska gå och hämta två alvedon så det går över, huvudvärk är det värsta som finns. Är det bara jag som blir på dåligthumör när huvudet gör ont?
 
(Klicka på bilden för mer info)
 
 
 
Nu ska jag vila huvudet och hoppas det går över.
 
Kram på er alla!

Varning, bilder på sår!

Tänkte dokumentera mina framsteg med att läka min sår efter svinkoppor, vill ni inte se så sluta läsa nu.
 
 
 
 
 
28-05-2014 Ont
 
 
29-05-2014 börjat få skorpor så det läker
 
31-05-2014 Ett sår nästan helt borta men ett nytt uppstod blää
 
01-06-2014 ser mycket bättre ut inte så långt kvar :D
 
 
Svinkoppor i vuxen ålder är inte kul och jag hade oturen att få det i ansiktet, men glad över att det är på bättrings väg. ber om ursäkt om nån kände sig äcklad, men varna innan.
 
ha nu en bra dag allihopa och hoppas ingen får det här nånsin.
Kram