spends the night with a great friend

Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan jag måste springa till bussen, ska vara med söta Azhar, ska sova hos henne ska bli så otroligt mysigt, kommer fylle kvällen med film och roligheter :)

Förhoppningsvis kan jag lägga upp bilder sen på våran härliga kväll och natt, annars får jag bara skriva om det, men nu måste jag klä på mig och sticka ha en underbar kväll nu alla och ni som går i skolan gå och lägg er så ni orkar upp i morgon.

Kram
Linnea

New picture!


Dinner with my baby!

blev en hel härlig middag med Älsklingen i går på O'learys, var otroligt gott, det ända dåliga var väl att jag hade ont i huvudet hela middagen, men ville inte förstöra det så höll god min.

Men nu har man kommit hem igen, sov över hos honom, så när man kommit hem så har man kollat lite på bad girls club och ätit bagette med ost och grönsaker, mums.
Blev dock kanske inte så efter rätt, glass hihi.

Men nu ska jag kolla vidare på det här och snacka lite på msn

Kram
Linnea

Breakfast!


I HATE this place!

Jaha då var man hemma igen, hatar och vara hemma, men ibland så måste man je killen lite space. Jag respekterar honom och hans önskemål och ibland inne bär det att jag måsste åka hem till min lilla jävla lägenhet.

Men jag kan i alla fall längta till i morgon då jag och älsklingen ska ha en helt underbar kväll tillsammans på O'learys, vi ska fira båda våra födelsedagar samtidigt med en mysig middag.
Så i morgon ska man göra sig extra fin för sin lilla älskling, han är värld allt i världen.
Han har ställt upp för mig i alla väder och jag älskar honom för det.
Idag så är det 1 år och 11 månader sen vi blev tillsammans så nästa månad den 20 så blir det våran 2 års dag och jag kan säga redan nu att det är mitt längsta förhållande hitils, eller det var det redan när det passera 3 månader :P

Jag är glad över att jag har min älskling och om ni nånsin hittar nån som står brevid er och hjälper er och älskar er för den ni är, då kan jag säga redan nu släpp fan inte taget om den personen, det kan vara erat största misstag.

Kram
Linnea

About Me!

Tänkte skriva lite om mig själv och en del av min uppväxt.

Jag är nu en tjej på nyfyllda 20 år, är tillsammans med en underbar kille jag älskar, jag bor i egen lägenhet i vackra Umeå.
Många utifrån skulle nog se mig som villken tjej som helst, med små problem som alla andra, få vänner och överviktig.
Men för mig är det värre, jag kommer nu skriva om saker som kan vara ganska ovärkliga för dom flesta, men det här är mitt liv och det är inget jag valt, men vill försöka göra bättre.

Man kan nog säga att allt börja när jag var 5 år, mina föräldrar skilde sig, jag och mamma flytta iväg. Efter ett tag så träffa min mamma en ny kille från umeå och vi bode då i kalix, efter ett tag så valde mamma att vi skulle flytta i umeå och trängas i den här killens etta, några månader efter jag fyllt 6 år så föds mina 2 bröder, vi flytta då till en större lägenhet i Umeå, min mamma studera då väldigt mycket och jag fick då en bra kontakt till min låtsaspappa.
Vi var en fullständigt vanlig familj, precis som alla andra, det var nog en liten skillnad som inte märktes.

Jag själv såg inge fel med det, jag och min låtsas pappa kom riktigt nära och vi blev som kompisar som hitta på saker, lite som far och dotter.
efter ett tag så var jag allt mindre i skolan och ringde ofta dit med ursäkter om att jag hade ont i huvudet eller ont i ryggen och inte kunde komma.
Än i dag så fattar jag inte att skolan inte gjorde nåt.

jag började då vara mer och mer hemma och man kan väl säga att jag och min låtsas pappa blev mer än bara vänner, jag var 12 år när det hända första gången.
Jag såg det inte som nåt fel och han absolut ingen imot det, han bryde sig verkligen om mig och hjälpte mig om jag behövde det, han lärde mig så mycket så jag såg inget direkt fel med det.

samma år som jag fyllde 14 år, så hända nåt, som jag än idag känner att jag kunde ha stoppat.
Det var mitt i sommaren allt var som vanligt det morgon, jag märkte att min låtsas pappa var inte hemma så jag försökte nå han på hans telefon, försökte flera gånger inge svar, så jag vänta till mamma steg upp, jag sa till henne att han inte var hemma och att jag hade försökt ringa honom flera gånger. Jag minns att mamma kläde på  sig och gick ut. jag väntade tills hon kom tillbaka det tog en stund, men när hon kom till baka var min låtsas pappas syster med och hans bror, mamma kom fram till mig och sa att han var död, hon hade hittat honom i garaget, hängandes över gräsklipparen.
Jag kommer alltid komma ihåg den dagen som om det vore i går, jag bröt i hop och jag visste inte vad jag skulle göra, jag hade förlorat nån som bryde sig om mig och jag vet att jag aldrig kommer förlåta honom för det.

några dagar efteråt så fick vi åka till sjukhuset och se honom på bårhuset, jag kom i håg att dom fråga oss om vi var redo, men innan dom ens han öppna dörren så bröt jag ihop, jag kommer i håg hur jag såg honom ligga där så fridfullt, precis som om han låg och sov.

efter det så börja mitt liv gå utför jag försökte flera gånger ta mitt liv men inte lykats och skolan var inget jag kunde klara av alls.

När jag flyttade senare till min kille när jag var 18 år så blev jag inlagd 2 gånger, för att jag försökte ta mitt liv.

Nu så går jag till en psykolog som hjälper mig att hantera det som hänt mig.
Jag har börjat må bättre, men är långt ifrån framme.

Jag fick även reda på för nån månad sen att jag även har diagnosen ADD (Attention Deficit Disorder).
Så förutom att jag äter antideppresiva så kommer jag få ADHD medicin.

Där har ni min livs historia i stora drag, mitt liv är inte perfekt.
Jag skriver inte det här för att ni ska tycka synd om mig utan att ni ska förstå att det finns fler som har samma problem som mig men som kanske inte syns.

Jag hoppas att det här får er att tänka.

Kram
Linnea

Maybe I should stop smoking?

Ska försöka att kanske sluta röka och försöka med att snusa igen för att sen sluta helt, men jag vet ju hur det gick förra gången (inge bra), så jag får väl se hur det går nu när jag ska försöka igen ska röka klart paketet jag har nu.

Men även om jag tänker efter så vill jag som inte riktigt sluta även om jag vet att det inte är bra för mig, men jag har sen länge tillbaka slutat bry mig om mig själv, ser som ingen mening med det ibland, men man får väl se om jag klarar det annars så får jag väl bara fortsätta som vanligt.

Kommer nog sakna mäst att ha en cigg i handen, bara kännslan gör att man vill fortsätta, sen så har jag nu hållt på i snart 6 år, så man är ju ganska beroende.

Jag minns när jag var liten att jag aldrig ville varken börja röka eller dricka, men båda gör jag nu.
Men jag tror att anledningen till att jag börja röka var att jag hade en av mina föräldrar som röker och jag hade några stycken runt om kring mig, så det blev väl bara en naturlig sak, man såg det som inget dåligt när man börja.
Sen på det så var jag ganska deprimerad, med tanke på att samma år hade min låtsas pappa tagit livet av sig, så rökning vart väl nåt man valde att vända sig till.

Nog ångrar jag mig att jag börja och så, men gjort är gjort, man kan alltid försöka att sluta, men sen är ju fråga om man verkligen vill det.

Jag ska ge det ett försök, men då gör jag det för alla andras skull och inte för min egen.

Kram
Linnea

Let go!

ja ni ser kanske att jag är lite skum på bilden nedanför men till mitt försvar så har jag sjukt tråkigt och man måste ju roa sig med nånting, jag är inte direkt nån videobloggare så jag håller mig till att ibland se helt störd ut på vissa bilder, det är okej och skratta för jag vet att jag ser inte normal ut där, men ibland måste man få släppa lite på tyglarna och inte hela tiden vara seriös på alla bilder, fan vad trist det skulle bli i längden om man tänker efter lite kul måste man få va.

Jag tillexempel har mina barnsliga stunder och det anser jag att alla har rätt till hur gammal man än blir, man brukar ju säga att man ska vara barn så länge man kan, men sen så kommer ju alla vuxna och säga nu ska ni ta ansvar ni kan inte hålla på och larva er hela tiden nu ska ni studera klar och skaffa er ett jobb direkt efter och tjäna pengar, ni får ha roligt när ni är små och när ni blir gamla.

Jo man har ju kul när manär liten, men vad ska man gör för kul när man blir gammal, då lever man säker på massa mediciner och bor på ålderdoms hem, det ända roliga man kan göra då är att spela domeno med käringen som bor i rumet brevid dig, alltså lite kul måste man ju få ha medans man än har ork med det, och barn är nog ganska överskattat, passa på och ha kul medans ni kan sen kommer det bli jobbigt när ni väl ska ploppa ut ungarna, räkna med lite sömn.

Jag inte helt i mot barn det kan jag säga redan nu men jag har haft folk runt om kring mig och inse att livet består inte bara av att jobba, gifta sig och skaffa barn, det finns så mycket mycket mer. Men jag kommer ju skaffa barn när jag blir upp mot 30-35 eller nåt får då är det ju inte så mycket kvar att göra.

Så jag tycker att ni ska leva livet medans ni kan låt inte samhället stoppa dig från att göra det du vill och snälla ni skit i moralen den onödig.

Kram
Linnea

Am I weird if I look like this on a picture?


A house with many memories


The Blue Eye!


Night shopping with my baby

Kom nyss hem från nattöppet i bågen huset, blev att handla sallad, cola, apelsin choklad, snus, boost, nougat kräm och räkmacka.
På nattöppet så käka vi räkmackor och boost, riktigt gott.

Men nu är man hemma och tar det lungt kollar på facebook och kollar runt lite över allt.




Shadow of the beast!


I do what I want!

Sitter här och funderar på vad man ska göra, vakna för kanske ett tag sen då jag ite gick och la mig förrens 4 halv 5 på eftermiddagen, men man kan säga att jag soma riktigt fort.
Köpte mig ett nytt linne igår på H&M för 99kr, blev riktigt nöjd ar på mig den nu.
Sen så var jag på möte i grån angående kontakt person känns så skönt att saker verkligen håller på att häna, sen på fredag så blir det möte med en studivägledare som jag hoppas jag hjälpa mig med att börja på gymnasiet igen.

Om jag inte kommer in så blir det nog att jag bara tar foto kurser så jag kan komma igång med mitt intresse, jag vet att om det blir så, så kommer många vara imot det men det är ett val jag gör själv, så låt mig va mitt liv mina val!



A night in town!!


Sju sovare!

Nu har man äntligen stigit upp, kan inte fatta att jag kan sova så länge, men han man vänt fel på dygnet så har man, inte lätt alltid att vända det rätt konstigt nog är det lättare och vända den fel.
Man får väl nu koka mig lite kaffe så man vaknar till liv, känner mig fortfarande nyvaken.


Men nu ska jag kolla på när killen spelar skyrim och spela lite på Facebook.

Kram
Linnea

If I only was more beautiful


Love


bedtime for the lady

Man känner nu hur ögon locken faller allt längre ner och man känner att man borde sova, dagens typ frukkost blev kyckling sallad och dressing samma som det blev till middag. fick nåt ryck idag och la upp lite kläder och smycken jag vill ha har sutit så otroligt mycket nuoch lekt med photoshop, jag kommer nog aldrig sluta leka med det programet nånsin, det ända som fattas är att ha en riktigt bra kamera.

Nu börjar jäspningarna komma allt oftare och nu blir det nog att dra sig till sängen, får skynda mig så jag inte somnar över datorn villket inte vore en så bra ide, skulle bara sluta med att jag får ont i nacken och ryggen och det är inge kul har redan problem med ryggen som det är.

Men ha en bra dag nu alle sammans

Kram
Linnea

A girl's love for clothes


A girls best friend!


Black is the life


A cozy evening at home

Har nyss haft mys kväll men älsklingen, blev kyckling sallad med ceasardressing och var sin cola.
Till maten så blev det film, kvällens film blev sista Resident Evil som gjodes förra året.

Varit vaken hela natt så när jag väl kom till älsklingen vid 13:00 så decka jag på hans säng, somna till och med på bussen till honom, nicka till några gånger innan jag kom fram och så långt är det inte. Så jag vakna kanske för 1 och en halvt timme nästan, så har inte varit vaken så länge.

Men i morgon så måste det verkligen städas här, skulle egentligen göra det idag, men eftersom att vi båda var otroligt trötta så blev det inte av idag, men i morgon så blir det att ta sig i kragen och verkligen städa.

Men nu ska jag surfa vidare

Kram
Linnea


Why must everything be so damn hard

jag blir så otroligt frusterard när jag inte kan vara hos nån för länge kommer aldrig kunna bo under samma tak som nån nånsin.
Jag klarar dock några dar om man är tätt in på varandra hela tiden men sen så går det bara utför mitt humör börjar svänga och allt gör mig irriterad och på dåligt humör, ibland vet jag inte varför jag blir irriterad speciellt om det bara är små grejer då känns det så otroligt löjligt.
När man sen har fått skricka av sig lite så kommer tårarna för man känner sig så otroligt dum och besviken på sig själv för att man har utsätta den här personen för sitt kassa humör.
Önskar det kunde vara bättre, önskar jag slapp ha det så här, att det bara skulle bli bättre.

Vill inte att det här ska förstöra mitt liv totalt.



Hemma bra men borta bäst!

Sitter nu hemma och tråkar kollar på bad girls club säsong 4 för att fördriva tiden, min plan är att vänta rätt på dygnet så ska försöka hålla mig vaken till i kväll alltså inte sova på hela natten nu.
Dagen kommer idag fyllas med städande hos killen innan man sen åker hem igen och tråkar vidare, lovade killen att hjälpa honom städa, man måste ju hålla vad man lovar.

Kolla!!

Tror jag dog!

eye candy for your feet <3


My Love For Japan


Vill ha!


PicMonkey

Nu när snart picnik lägger ner så får jag hitta mig en ny redigerings sida, om dock inte killen fixar photoshop åt mig så jag kan börja leka på riktigt.
Men om det nu blir så att han inte gör det så har jag hittat sidan PicMonkey och dom rekomenderar picnik själv, prova den nyss och den är på ett ungefär som picnik,riktigt skönt att jobba med.



Men nu ska jag rulla vidare och kanske leka lite ängel till killen så han fixar PS till mig :)

Kram
Linnea

The wind blows in your face and you feel free.


Toastskagen!

När vi kom hem från stan så blev det för mig att äta toast med skagen på så otroligt gott, skulle kunna äta massor av dig näst intil äta ihjäl mig på dom, fast det kanske inte är en så bra ide hihi.
Har nyss provat och spela age of empires online och jag tycket det var rätt okej, dock så hade det varit roligare att spela det med en ordenklig mus, lite svårt att spela med bara pekplatta.

Men nu ska jag nog ta och logga in på msn och se om nåt kul folk är vaket eller så blir det att bara leka runt lite på nätet.

Kram
Linnea

Age of Empires Online

Håller på att installer ett nytt online spel som heter Age of Empire Online, tyvätt så har jag ingenmus till datorn så får försöka att spela med bara musplattan på killens bärbara, men kommer nog att ta med mig hem i från min usb mus, då kommer jag verkligen kunna spela ordenkligt.
ska ändå på stan idag så då kommer jag passa på att åka hem och hämta lite saker för att kunna underlätta mitt spelande, hoppas jag kommer tycka det är kul så jag kommer spela i timmar :)
Då har jag ju nåt underhållande så man inte bara sitter och gör ingenting, finns inte alltid nåt att göra på FB och har dock inte så mycket annat och roa mig med.
Kommer bli mer roliga saker att göra om det nu blir så att jag köper mig en digital systemkamera, då kommer man vara ute så mycket mer då jag älskar att ta natur bilder.
Men nu ska man börja göra sig i ordning vill inte missa bussen :)



Instagram

Då har man börjat använda instagram otroligt roligt att använda och så lätt :)
Kan rekomendera om du vill snabbt och enkelt lägga ut dina upplevelser i bilder helt och hållet via din mobil, jag använder min på min galaxy s i9000, funkar prima.



New shoes!

Addidas 899:-


A day of rest

Sitter och tar det lungt med en kall cider i handen, känns så skönt nu när jag kan köpa själv och inte ha killen som köper åt mig.
kolla på film med älsklingen som heter "Ice 2020" en framtids film som hanldar om hur polarisen börjar smälta och att Mexikanska golfen kanske kommer att stanna och då blir det en till istid.
Kolla in på IMDB om ni är mer nyfikna

Nu ska jag kolla klart på filmen.

Kram
Linnea

Boring!

Hade tråkigt så redigerade en bil på shantel vansanten, blev en vampyr bild hihi, hoppas ni gilla den.

Kanske inte så jätte snygg men har bara använt Taaz och Picnik.



Mission Impossible: Ghost Protocol

Nu har man sätt film med älsklingen, vi hade riktigt mysigt med chips, apelsinkrokant och cola, mums.
Filmen vart då Mission Impossible den nya, kan verkligen rekomendera den, hur grym som helst, tycker ni om dom tidigare filmerna så måste ni se den här, en riktigt bra action rulle.



The City!

Snart så blir det en tripp till stan men killen måste handla så man kan äta, vilket är då en fördel.
Får se vad det blir att man handlar, men jag ska äta på stan i alla fall, får se vad som är öppet det är ju långfredag idag, så det är ju en röd dag.

Man sitter och hoppas i alla fall att nån ska höra av sig så man kan köpa sig en systemkamera, längtar massor tills man kan börja ta kort på riktigt, man kommer inte så långt med bara mobilkamera på 5 mp och dålig zoom.

Men nu ska man nolg ta och göra sig i ordning och fixa små grejor innan man åker.

Kram
Linnea

God morgon

Nu har man äntligen lyckats dra sig upp ur sängen, kändes jobbigt men kunde dock inte sova mer, ville inte sova bort hela dagen.
Det ända sorgliga idag är att systemet är stäng så får ta det i morgon, varför måste det vara långfredag just idag för, ville ju handla men det kan man ju glömma nu.

Aja får väl mysa med killen då och pussa och krama på honom tills han inte orkar mer :)
Man är ju lite kram sjuk ibland ;)



Vill ha!


Peppiga Jag :D

Sitter brevid killen och vi har kollat på blocket på digitala systemkameror, hitta massor med fina och jag blir bara gladare och gladare, för nu vet jag att det närmar sig tills jag kan köpa en :)
Har velat så länge köpa en systemkamera men aldrig haft pengar till det.
Tur att man precis har fyllt år så man har fått pengar av nära och kära :)



Sjukan!

Idag så var man på sjukan och gjorde ett vilo EKG, var inget speciellt men det var obehagligt att behöva ligga där utan nått på överkroppen, som tur var så var det bara kvinnor och jag fick ha en handduk över mina bröst.
Tog bara 10 minuter sen fick jag klä på mig och gå, får hoppas att den visar att mitt hjärta mår bra och att det inte är några problem.
Som nästa steg så kommer det bli blodprov och jag längtar inte jag hatar sprutor det är det västa jag vet, sist så vart jag kall svettig och spyde efter åt, så nej det är inte min grej alls.

Men nu ska jag försöka hitta på nåt att göra

Kram
Linnea

True Blod

Wiie jag är så glad såg nyss att den 10 juni så kommer dom starta säsong 5.
Är så otroligt glad så jag spricker, nu längtar jag så otroligt mycket :D



Weird stuff

Satt och kolla på google och hitta lite allt möjlig konstigt.

1. Det här är en pingvin som efter en viss tid så drar upp tepåsen




2.Den här ska då få dig att le och det ska hålla i en hel dag.



3.Det ser ut som en fickkniv men när man öppnar den så blir det en flasköppnare.



Project runway

Sitter här och kollar på project runway och sitter och längtar tills dom säger vem som vinner.
Det är verkligen min favorit serie, skulle inte klara mig utan den serien, är själv intresserad av design och sömnad.

Killen står nu och lagar mat medans jag skriver, ska bli gott att f äta sen även om klockan är lite mycket nu, men han är så otroligt duktig på att laga mat, han är min lilla kock :)

Jag längtar tills jag kan lägga upp mina bilder från min speciella dag, men måste vänta tills jag kommer hem, har ingen sladd här så jag kan ladda in.

Men nu ska jag kolla på vem som vinner biter nästan på naglarna

Kram
Linnea

En ny start!

Idag så fick jag för mig att starta en ny blogg med en ny design är riktigt nöjd :)
Hoppas ni kommer läsa och kommer tycka den är fin och intressant.

Ha en bra dag nu alla och skriva hjärna komentarer om bloggen :)

Kram
Linnea